Forhandlerlogin
Søgeord:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Forside » Produkter » Lavtemperatur radiatorer og gulvkonvektorer

Lavtemperatur radiatorer og gulvkonvektorer

 

Radiatorerne og konvektorerene produceres hos Jaga i Belgien, og har 30 års garanti mod gennemtæring. Jagas program er meget bredt, og vi præsenterer her kun 2 produktserier. Kontakt os for yderligere information.

 

Strada

Radiatoren har et slimline design og kan fås i 32 standardfarver. Den store ydelse på radiatoren gør den velegnet til kondenserende gaskedler, varmepumper og fjernvarmeanlæg. Jo lavere fremløbstemperatur jo bedre driftsøkonomi. Med Strada spares der 5-15 % i forhold til traditionelle panelradiatorer. 30 års garanti mod gennemtæring. Hør om fordelene og se hvordan du monterer Strada (1,46 sek.)

 

Mini Canal

Mini Canal er med en dybde på ned til 9 cm den perfekte løsning til rum med store vinduer, glasfacader, udestuer, udstillingsvinduer og kontorer. Skjult under risten sidder en ultra hurtig Low-H2O varmeveksler. De interne elementer i Mini Canal fremtræder diskret ved hjælp af lakerede mørkegrå komponenter. Det eneste synlige element er risten, som kan tilpasses perfekt til at matche gulvet eller det indvendige design.

 

Komforttemperatur

Når den nedadgående kolde luft kommer i forbindelse med de kolde glasfacader forårsager det ofte en ukomfortabel temperatur. Mini Canalen sikrer en jævn overgang: Når det kolde luftlag fra glasset og returluften fra gulvet blandes opnås en jævn og komfortabel temperatur.

 

Jaga har et udvalg af over 60 radiatorer i mere end 300.000 mulige kombinationer. Det er en del!

 


 

 

 

 Mini Canal

gulvkonvektor

 

 

Se brochure

 Strada

lavtemperaturradiator

 

 

Se brochure

 

 


 

Se et udpluk af Jagas produkter - Jaga Design Special

 

 


 

Se nogle af vores referencer: 

 

 

 

 

 


OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.