Søgeord:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Forside » Produkter » Gaskedler De Dietrich og Riello

Gaskedler De Dietrich og Riello

 

 

Produktintroduktion

 

Kondenserende gaskedler fra De Dietrich kan tilpasses forskellige konfigurationer og installeres i enhver situation.

 

Kedelkroppen i støbt aluminium-silicium er meget modstandsdygtig over for korrosion og uden begrænsninger på flow eller returtemperatur. Kedlerne er forsynet med en cylindrisk premix fiberbrænder, som modulerer fra 20-100 %. Fiberbrænderen sikrer en optimal forbrænding og minimale Nox og Co-emissioner (NOx

 

Serie C330 og C630 leveres med hjul og er lette at manøvrere rundt. Alle kedler leveres med vejrkompenserende kedelpanel og er forberedt til kaskadestyring, CTS styring og solvarmestyring. Hver enkelt kedel kan forsynes med blandemoduler med op til tre blandesløjfer. Kedlerne har aftrækssikring og kan bruge plastaftræk. De små modeller kan benytte balanceret aftræk.

 

Alu Pro Power kedlerne fra Riello er opbygget af moduler fra 2-8 stk. afhængig af kapaciteten. Hvert modul har en kapacietet fra 15-75 kW. Dette giver et stort moduleringsområde og en bedre forsyningssikkerhed. Hvert modul er udført i støbt aluminium-silicium og er meget modstandsdygtigt over for korrosion og uden begrænsninger for returvandstemperaturen.

 

Kedlerne er forberedt for vejrkompenseret styring (ved montering af udeføler – ekstra tilbehør) og kan tilsluttes CTS styring (0-10 volt). Ved montering af tillægsmoduler kan kedlen regulere op til 2 blandekredse. Ekstern styring benyttes i kaskadeopbygning op til 8 kedler svarende til en kapacitet på 4, 8 MW. Kedlerne er forsynet med en røggassikkerhedstermostat der gør det muligt at bruge CE-godkendt plastaftræk.

 

             

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


OK
Information om cookies og privatlivspolitik

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.