Søgeord:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Forside » Produkter » Gasvarmepumper og gasfyrede varmluftblæsere Robur

Gasvarmepumper og gasfyrede varmluftblæsere Robur

 

Produktintroduktion til gasfyret varmepumpe

Den mest effektive udnyttelse af naturgas har indtil nu været kondenserende gaskedler med virkningsgrader omkring 100 %, men i en gasvarmepumpe kombineres den kondenserende gaskedel med varmepumpeteknologien, hvilket bringer virkningsgraden op mod 170 %.

 

Teknologien

Roburs gasvarmepumpe fungerer efter absorptionsprincippet (som i et gasfyret køleskab), hvor gasbrænderen bruges til at drive absorptionsprocessen. Hele denne absorptionsproces foregår i et vedligeholdelsesfrit lukket kredsløb, så servicering af gasvarmepumpen kan sammenlignes med en normal kondenserende gaskedel.


Produktintroduktion til gasfyrede varmluftblæsere

Den kondenserende teknologi er idag benyttet på mange produkter til opvarmning og det er nu også muligt på gasfyret varmluft kaloriefere. Roburs gasfyrede varmluftblæsere giver besparelse på op til 25 % i forhold til traditionelle modeller.

 

De kondenserende modeller har en virkningsgrad op til 105 % og leveres i 4 modeller. Varmluftblæsere leveres inklusive rumtemperaturstyring.

 

I 2019 og 2020 skærpes kravene til ErP-mærkning (herunder kravene til nyttevirkning), hvilket gør det endnu mere aktuelt at bruge Roburs kondenserende varmluftblæsere.

 

 

Gasvarmepumper

Gasfyrede varmluftblæsere

 

Gasvarmepumper og gasfyrede varmluftblæsere

             

 

 

 


OK
Information om cookies og privatlivspolitik

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.