Søgeord:
 
 
 
 
 
 
 
 
Forside » Produkter » Gaskedler » HighLine

Milton HighLine gaskedler

 

Problemfri varme

Den pålidelige Milton HighLine kondenserende gaskedel passer sig selv. Sammen med den indbyggede vejrkompenserende varme-styring sørger kedlen selv for, at der altid er den korrekte tempe-ratur i huset.

 

Milton HighLine gaskedlerne har opnået 3 A-mærker for kedel, el-forbrug og miljø. El-forbruget ned til 100 kWt/år er markedets laveste. Dette sikrer den laveste udgift til gas og el – og samtidig skånes miljøet.

 

4 års garanti

Milton HighLine har ud over de normale 2 års garanti yderligere 2 års garanti på kedlens komponenter, undtagen sliddele (*).

 

Vælg din HighLine kedel

Milton HighLine leveres i 3 modeller: 14 kW, 24 kW og som Combi med indbygget varmtvandsproduktion. De to førstnævnte kedler kan kombineres med en 65 liters varmtvandsbeholder i matchende design.

 

Pladsmangel?

Vælg Combi-modellen hvis pladsen er trang, eller hvis der er behov for en jævn varmtvandsproduktion, da kedlen leverer 40 grader varmt vand i ubegrænset tid.

 

Klik her Gaspro online for at beregne din besparelse ved udskiftning af gaskedel. 

  

             

 

 

Milton HighLine forhandlere

Ønsker du flere oplysninger eller et konkret tilbud på en Milton HighLine gaskedel, så kontakt en af vores certificerede Milton HighLine forhandlere. Find den nærmeste forhandler.

 

(*) Garantien forudsætter, at kedlen er serviceret efter fabrikkens forskrifter.

 

 

 


OK
Information om cookies og privatlivspolitik

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.