Søgeord:
 
 
 
 
 
 
 
 
Forside » Produkter » Kondenserende kedler Riello

Kondenserende kedler Riello

 

Produktintroduktion

 

Riellos nyudviklede kondenserende kedelserie type TAU er udført i titanium rustfrit stål for at sikre maksimal modstandsdygtighed. Kedlerne er konstrueret med forbrændingskammeret øverst for at optimere varmeoverførslen og virkningsgraden. Kedlerne har stort vandindhold.

 

Kedelserien består af 10 forskellige størrelser med et kapacitetsområde fra 150 til 1.450 kW. Kedlerne kan benyttes til gasbrændere og oliebrændere med en oliekvalitet på maks. 10 ppm. svovlindhold.

 

Kedlerne fås i yderligere 4 størrelser i kapaciteterne 1.750, 2.100, 2.600 og 3.000 kW. Forespørg for pris og levering.

 

Kedlerne har krav til vandkvaliteten på maks. °dH = 8,4. Det vand, der bruges i centralvarmesystemet, skal være behandlet på en egnet måde. Til dette formål kan vi levere blødgøringsanlæg med udskiftelige patroner.

 

Til kedelserien leveres der en RIELLO Clima Comfort styring. Denne styring er udviklet til brug i komplekse systemer. Styringen har mange anvendelsesmuligheder herunder regulering af 1-trins, 2-trins eller modulerende brændere. Den kan også kaskadekoble flere kedler, regulere via CTS-styring og regulere vejrkompenserede anlæg med op til 1 direkte og 2 blandede varmekredse samt varmtvandsregulering. Yderligere kan styringen integreres i kombination med solvarmesystemer.

 

 

                    

 

 

 

                         

                         

 

 

 

 

 


OK
Information om cookies og privatlivspolitik

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.