Søgeord:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Forside » Produkter » Strålevarme og varmluftblæsere

Strålevarmepeneler og varmluftblæsere

 

Produktintroduktion

 

Strålevarmepaneler anvendes i stigende grad i Europa, bl.a. fordi energiforbruget reduceres med 15-35 % i forhold til traditionelle opvarmningssystemer. Strålevarme opvarmer personer, bygningens vægge og gulve samt interiør direkte, mens luften kun opvarmes indirekte. Dette medfører, at lagdelingen af varmen reduceres til et minimum.

 

Installation af strålevarmepaneler med vand som varmebærende medium byder desuden på yderligere fordele: Lydløs, vedligeholdelsesfri drift uden mekanisk luftcirkulation, konstant temperatur i hele opvarmningszonen, ingen fare for brand og en veldefineret afgrænsning af opvarmningszoner.

 

Høj kvalitet, smukt design og lavt støjniveau er resultatet af 60 års erfaring i fabrikation af varmluftblæsere og strålevarmesystemer. Sabiana varmluftblæsere leveres med vekslere udført i stål eller kobber med kapaciteter fra 4 kW til 45 kW beregnet for vand eller damp. Varmluftblæserne leveres i model Atlas.

 

Varmevekslerne er opbygget i Ø22 × 1 mm stålrør eller Ø22 × 0,7 mm kobberrør. Rørene er monteret med 0,15 mm profilerede aluminiumslameller, som er fikseret ved valsning af rørene, og har dermed optimal varmeoverføringsevne for luft og vand. Den store rørdiameter og den relativt store afstand mellem aluminiumslamellerne giver lave modstandsværdier. Herved opnås et minimalt energiforbrug til cirkulationspumpe og blæsere samt et lavt støjniveau.

 

Den færdige enhed er dobbelt korrosionsbeskyttet.

 


OK
Information om cookies og privatlivspolitik

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.